Taustanamme on kymmenien vuosien kokemus
Vankka alan osaamisemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen. Kaupe Oy perustettiin vuonna 1977, mutta sen edeltäjä La-Mi luovutti ensimmäisen valmistamansa perävaunun asiakkaalleen jo tammikuussa 1966. Liiketoimintamme punaisena lankana on koko ajan ollut asiakkaan tarpeiden tinkimätön huomioon ottaminen. Olemme aina pyrkineet tuotannossamme myös korkeaan jalostusasteeseen, mikä on kartuttanut merkittävästi koko organisaation asiantuntemusta ja ammattitaitoa.

Asiakkaanamme hyödyt yksittäisvalmistuksen eduista
Tuotantotoimintamme lähtökohdan muodostavat aina asiakkaan toivomukset, jotka otamme huomioon niin varhain kuin mahdollista. Suunnittelijamme mitoittavat tuotteen rakenteet toivomasi käyttötarkoituksen mukaan, ja yksilöllinen valmistustapamme varmistaa juuri haluamasi lopputuloksen. Jokaisen tuotteen toimivuus tarkistetaan käyttöönoton yhteydessä.

Rakenteiden erikoisosaamista
Tarvitsetko erikoisrakenteita autojen kuljetukseen, kaksitasokuljetuksiin tai kuormauksen helpottamiseen? Pneumaattisesti tai hydraulisesti nousevat ja avautuvat kapellirakenteet ovat osa erikoisosaamistamme. Myös umpikorien sandwich-elementit valmistamme pääosin itse. Ruostumattomat materiaalit ja laadukas pintakäsittely takaavat tuotteillemme pitkän käyttöiän.

Toimimme niin asiakkaiden kuin ympäristönkin parhaaksi
Tuotteidemme hyvä käytettävyys ja tarkoituksenmukaisuus takaavat, että kuljetuskalustonne käyttöaste on korkea. Kuljetusten sujuvuus ja tehokkuus pitävät päästötkin kurissa, ja ympäristön kuormitus vähenee. Luonnollisesti käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon kierrätyskelpoisia materiaaleja.